bLah. wrote: S obzirom da ga planiram skinut s neta i samo SP igrat, vise expanzija me moze samo veselit, fkors ako budu pristojne velicine.
Yogi wrote:bLah. wrote: S obzirom da ga planiram skinut s neta i samo SP igrat, vise expanzija me moze samo veselit, fkors ako budu pristojne velicine.
Govori se o nastavcima, koje bas i nisu ekspanzije, vise kao epizode. E sad, jel ti draze dat cca 300kn za igru ili 3x300 kn za epizode? Brijem da se ljudi oko toga bune i oko SC2. Vidjet cemo...
bLah. wrote:Yogi wrote:bLah. wrote: S obzirom da ga planiram skinut s neta i samo SP igrat, vise expanzija me moze samo veselit, fkors ako budu pristojne velicine.
Govori se o nastavcima, koje bas i nisu ekspanzije, vise kao epizode. E sad, jel ti draze dat cca 300kn za igru ili 3x300 kn za epizode? Brijem da se ljudi oko toga bune i oko SC2. Vidjet cemo...
A koja ti je tocno razlika izmedu eskpanzije i epizode? Dobit ces novi campaign, nove klase/unite/spellove bilosta i dovidenja. Takav ce bit i sc2. al kao sto rekoh, s obzirom da planiram dat 0x300kn ovo mi rula isto ko sto mi rulaju dlc-ovi za dragon age i bilosta drugo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest