Guillermo del Toro radi igre

Vrlo dobre igre. Bez uzvrata.

Moderator: zivko

Guillermo del Toro radi igre

Postby black_out » Fri Jul 30, 2010 12:03 pm

I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry.

black_out

Re: Guillermo del Toro radi igre

Postby Arai » Fri Jul 30, 2010 3:54 pm

glupane idi snimaj hobbita !

Arai

Postby Valinor » Fri Jul 30, 2010 4:04 pm

Arai wrote: glupane idi snimaj hobbita !

:facts

Valinor

Postby black_out » Fri Jul 30, 2010 5:32 pm

Nevjerojatno, pa ovo je fenomen.
Mislim, kolike su šanse da oba člana iznad mene imaju roditelje koju su strastveni ljubitelji nogometa, a da ubrzo nakon njihovog rođenja nisu imali prebijene pare kojom bi kupili ikakvu loptu?
I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry.

black_out

Postby zivko » Fri Jul 30, 2010 11:09 pm

a bilo je samo pitanje vremena kad ce se to dogodit. ocigledno sve nove igre prate hollywoodske trendove i radjene su po uzoru na filmove. pogle mass effect ili novi stracraft, imaju sve elemente, samo im jos fali dobra prica i dobar scenarij. trenutno gutamo sranja koja pisu/"reziraju" debili, ljudi koji kuze da se sve treba prilagodit masama i da je sve stvar komercijale, ali bas i ne znaju kako i definitivno nemaju talenta za to. mozda se ipak stanje malo popravi kad veci igraci udju u igru... vjerojatno je to i jedini spas za industriju igara jer sve je vise sranja vani tak da pocinjemo zaboravljati okus dobre igre. zamisli da imas igru koja je tolko epic i klutna ko recimo blade runner medju filmovima. ok, moglo bi se zagovarat da takve igre postoje, recimo PT ili fallout, ali njih su ljudi igrali pred koje desetljece, a noviji igraci ni ne znaju za njih, ni bi ih htjeli igrat sa sugavom starom grafikom...

zivko
inactive

Postby reiki_ » Sat Aug 07, 2010 9:56 pm

guillermo de toro does games.

reiki_